Selecteer een pagina

Over Jelle

Zoals alle kleine jongetjes had ook ik een droom. Natuurlijk, de eerste tien levensjaren wilde ik ‘gewoon’ profvoetballer worden. Nooit schopte ik het echter verder dan de tweede garnituur van een jeugdelftal bij mijn plaatselijke clubje. Het gebrek aan voetballend vermogen dwong me derhalve om verder te kijken. Gelukkig ontwikkelde ik een passie voor het schrijven. In de beginjaren voornamelijk over voetbal, dat dan weer wel.

Al snel stond ik elke week ergens langs de lijn namens Dagblad de Limburger. Als freelancer door weer en wind om op zondagmiddag verslag te doen bij een aansprekende wedstrijd uit het amateurvoetbal. In diezelfde periode begon ik ook te schrijven voor het grootste alternatieve festival van ons land: Jera On Air, en deed ik her en der op vrijwillige basis wat schrijfwerk voor verenigingen of stichtingen.

Daarnaast werk ik al jaren fulltime in de agrarische sector als bedrijfsleider. Deze bijzondere mix zorgt er voor dat ik als stukjesschrijver niet enkel affiniteit heb met sport of muziek, maar ook met bijvoorbeeld het boerenleven. Door een brede oriëntatie op maatschappelijk vlak en een gezonde interesse in de actualiteit, ben ik er van overtuigd geschikt te zijn voor een grote diversiteit aan schrijfopdrachten.

Begin 2019 trok ik de stoute schoenen aan en registreerde de website waar u nu dit stukje leest. Dit met de intentie om eindelijk meer tijd en werk te kunnen steken in datgene waar ik al zoveel jaren plezier uit haal: het schrijven van stukjes op maat.

Het zou een eer zijn om ook met u een samenwerking aan te mogen gaan.

Graag meer weten? Schroom vooral niet om contact op te nemen!

– Jelle van Hees

                        Klik hier voor een beknopt CV

“Al snel stond ik elke zondag ergens langs de lijn voor Dagblad de Limburger.”

Direct contact

Wilt u vrijblijvend informatie inwinnen, een samenwerking aangaan, of bent u benieuwd naar de tarieven? Neem gerust contact op via het formulier. Een mailtje sturen naar contact@jelleschrijft.nl kan natuurlijk ook. 

Telefoon

Postadres

t.a.v. Jelle Schrijft
Harrie Philipsenstraat 11
5813 DC
Ysselsteyn

KVK-Nummer:  73835226
BTW-Nummer: NL 001532299 B66
Bankrekening:  NL82RABO0337228779